30-07-05

Vlinders

Ik heb een bos vol kleuren voor jou
Duizend vlinders die afkomen op jouw geur

De dagen schenen korter, de nachten langer. De jongen keek rond zich en zag enkel een kamer die niet bekend was. Het bed was groot, de matras zacht. De geur van rozen doordrong zijn zuurstof. Helder wit kwam rusten op het zijdezacht blaadje. Even verder fladderde een regenboog door de lucht. Het onweer had verkoeling gebracht en de wind liet zijn korte haartjes in alle stilte de verfrissing begroeten.

"Duurt de zomer nog lang?"

Hij sloot zijn ogen en liet zich verzinken in de gedachten die zijn duisternis omarmden. Voor hem stond zijn lichtpunt, een zwevende verschijning die stofdeeltjes over zijn vleugeltjes verspreidde. Hij liet zijn eeuwenoude rugspieren twee slagen slaan en voor hij het wist vloog hij hand in hand.

"Moet ik ver weg van de zon blijven?"

Voor hen verscheen een boeket. Duizend schatten verborgen. Hij keek haar aan, streelde haar lippen met een diepe zucht en sprak dan woorden die geen schaduwen kenden. Zij keek in zijn ogen, liet hem toe iets hoger te zweven en beantwoordde enkel met een stralende glimlach.

"De zon kan nooit dicht genoeg staan."

Het boeket was er een van duizend vlinders. Een regenboog die zich sierlijk bewoog met het kloppen van hun hart. Iedere hartslag een weerspiegeling van het moment dat anderen zou kunnen versmachten maar hen enkel toeliet om even de magie te proeven die beiden hun pijn deden verzachten.

Ze vloeiden samen met de geuren en kleuren van duizend vlinders.


muziek: Lou Reed - This Magic Moment

12:21 Gepost door Dafke | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Inderdaad ge zijt goed ;)
Xxx

Gepost door: Ellen | 30-07-05

doet me denken aan iets... :D ma kga het hier ni uitspreken :D

Gepost door: Anne | 30-07-05

lou reed nog niet zolang geleden ontdekt. blij dat je weer bent. woorden zonder schaduwen; subliem!

Gepost door: dirkh | 30-07-05

Ik wens je een fantastisch weekend! :-)

Gepost door: SoDa | 30-07-05

De commentaren zijn gesloten.