09-08-05

Vier dagen


Vreemd wakker worden.

Buiten komt de zon de hemel belichten met een oranje gloed. De lichtgrijze wolken wandelen wiegelend verder. Ergens vertelt iemand mij het nieuws van de dag. Ik grijp naast mij ... Een glimlach en de stilte ... alles overvalt mij.

Ik open mijn ogen en zie enkel het blauwe licht. Een kussen overtrokken met kleuren van ogen die ik niet meer kan verloochenen.
Waar ben je? Dichtbij ... hier net naast mij ... en toch ben je er niet .... Veraf en dichtbij.

Ik voel je glimlach op mijn gezicht. Je hand pakkend naar mijn haren. Ik wou dat ik even terug kon in de dagen. De eerste dag.

Een diepe zucht en ik voel mijn lucht jouw longen bollen. Vervliegende zuurstof opgevangen in jouw bestaan. Samen in en uit ... Ik glimlach en denk aan morgen, dag drie. Dan nog één dag en samen de nacht. Ergens pak ik je vast. Een werkelijke illusie ... het gevoel gaat niet voorbij. Dag mooie dag, ik ben blij met morgen. Dag twee ten einde.

Dag drie wil ik niet denken. Ga voorbij en blijf niet aan mijn zij. Weg met dag drie al kan ik je niet vergeten. Want de herinnering doet dag drie bloeien in al zijn eenvoud ... Ja ik denk aan jou.

Vier dagen lang, traag gaan ze voorbij. Ik wil niet denken aan de dagen die volgen, tenzij ik mag pauzeren als ik jou heb ... dicht bij mij.

Blij! Blij! Dag vier komt langs! Straks samen de nacht. Straks jij, jouw glimlach, jouw zachte vacht. Straks en voor even nog ... ik wacht.

Je komt dichtbij. Dichter dan dicht kom je dichtbij. Ik glimlach, neem je in je zij en kus al zingend de tijd voorbij.


Iedere nacht in jouw armen
muziek: Hooverphonic - Eden

19:23 Gepost door Dafke | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Treffen, beter kan niet.
Een traan in mijn rechteroog. Niet van verdriet, nee, niet van verdriet..
My personal garden of Eden, ik mis je..

Gepost door: Ellen | 09-08-05

zeeeeeeeg tis al goed he
tortelduiven
;-)

Gepost door: ac | 09-08-05

De commentaren zijn gesloten.