16-03-06

Langs het dal der rozen
In het midden van de rozenstorm. De lucht rond mij wordt gekleurd door rode blaadjes die hun thuishaven verlaten hebben. Ze breken de stralen van een zomerse ochtendzon, smelten mijn hart tot een purperen dons. Ze dansen op de golven van een zuiderse wind.
Op deze ochtenden besef ik de kracht die mij jouw gemis laat voelen.

Terwijl ik de handen van mijn lichaam laat wegglijden, zachtjes jouw adem aanraak. Terwijl ik mijn ogen sluit, het rood van de zonsondergang op deze ochtend bekijk. De geschiedenis glijdt uit mijn hand en reflecteert de schittering van jullie glimlach. Loraine en jou, samen hand in hand, verblindend in gedachten.

"Weet dat ik van je hou.." , en al wat komen moest zal ik vergeten, dit is mijn doel, mijn enige toekomst.

Het groen rond de boom liet mij toe een lente te ruiken. Het ontstaan van een nieuwe zomer, zonder gevaren, verdachten, verdriet en verachting. Stilstaan op jullie dag heb ik lang genoeg gedaan. Mijn laatste geschenk hou ik nu enkel in gedachten. Ik laat de snippers, jouw woorden gebroken, vermengen met rozen. Terwijl ik verderga, de wind als gezel, laat ik mij leiden door de zon. Ik laat mij leiden door jouw glimlach.

Langs het dal der rozen. Rode rozen...

10:11 Gepost door Dafke | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

langs het dal der rozen zijn de paden bezaaid met verdorde ljiken van gebroken harten die gprikt werden doro giftige doornen hun bloed vloeite rosenrot door de geulen van het pad vol zwarte rozen die hun rode kleur hebben ingespoten in hun zoete lippen van de geliefden die vielen onder het gif der eros , thanatos heerst over het pad en enkel zielen der hartelozen berieken het eindpunt van het pad. Ademtochten uitgewisseld tussen snakken de lippen worden giftige wolken zyklon B die diep geinhaleerd worden door gesloten ogen en verstrengelde geesten.
love is death

Gepost door: lord cms | 16-03-06

piemelpark :D ik kom niet in het citaldelpark maar idd het loopt er nog vol van de ophokplichtigen!
en die chicks zijn echt niet makkelijk te "pakken" ze!

Gepost door: lord cms | 16-03-06

* met doornen?

Gepost door: Anne | 16-03-06

De commentaren zijn gesloten.