14-07-06

Einde


Soms zit een mens op een zeker moment vastgeroest. Ik heb al enige maanden zo'n gevoel als ik deze blog bekijk, als ik nadenk over deze blog. Ik heb geen zin om langer persoonlijke zaken neer te schrijven en voel mij gebonden (raar maar waar) om een zekere schrijfstijl te hanteren (niet dat er een verwachtingspatroon is maar desondanks voel ik het toch zo aan).

Daarom besluit ik om definitief te stoppen met deze blog. De tekstjes blijven staan want hier en daar zit er wel een goed zinnetje tussen. Ook een aantal teksten en ideeën die ik heb geprobeerd voor mijn boek zijn hier nog op terug te vinden en het zou zonde zijn die te wissen. Ik kom jullie wel nog tegen op skynet want ik heb enkele nieuwe ideeën die ik wil proberen. Deels gestolen bij collega bloggers, maar dat zal het plezier er niet minder om maken denk ik. Enfin, dat hoop ik.

Tot blogs!

09:17 Gepost door Dafke in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

C' Het is niet het vastroesten, maar het door willen gaan, waar eigenlijk reeds een eind aan is gekomen. Een web-log is net een boek. Het komt ooit tot een einde. De stap zetten dit einde te (h)erkennen is waarschijnlijk nog het moeilijkst. Loslaten enzo.

Ik wens je veel warmte toe in je nieuwe paden.

Gepost door: Iqqz | 16-07-06

mijn allerinspirerendste blog van in het allerbegin.... boek?
Gebonden door blog, ja dan moet je zékér stoppen.
En euh wij hebben geen verwachtingen.
Alleen een boek?
Eenmaal geschreven,
en klaar voor productie,
maar eerst nog een lezend oog nodig.
i'm here.
succes

Gepost door: tilde | 17-08-06

Jammer, zo jammer. Neeeeeeeeeee, blijf schrijven.

Ik ben verliefd op jouw schrijftalent.

Gepost door: B. | 01-02-08

De commentaren zijn gesloten.